€80, €120 of €180 per jaar

Wij bieden koppelingen tussen webwinkels en boekhoud-systemen aan. Dat doen wij in de vorm van Software as a Service. Dat betekent dat je gebruik maakt van de software en dat wij zorgen voor de operatie en onderhoud. Je hebt ook toegang tot je persoonlijke dashboard en support. Wij hanteren drie principe's bij de prijsstelling:
1. Je kunt de koppelingen eerst gratis uitproberen.
2. Een kleine webwinkel met een beperkt aantal transacties per jaar betaalt minder dan een grote webwinkel met veel facturen per jaar.
3. Bij meerdere webwinkels onder hetzelfde kvk nummer op dezelfde boekhoud-administratie, heb je recht op korting.


Prijsstelling

Voor een koppeling met Bol.com, JouwWeb, KMO Shops, Magento, Mijnwebwinkel, Open cart, PrestaShop en WooCommerce betaal je (net als voor Planaday en Productflow) de volgende prijzen (excl BTW vooruit betaald per jaar):


Omvang webwinkel Prijs
Webwinkel tot 250 transacties / jaar 80 Euro*
Webwinkel tot 1000 transacties / jaar 120 Euro
Webwinkel met >1000 transacties / jaar 180 Euro**

Als je in het jaar bij de grens komt, betaal je (soms) de delta bij tot het einde van je jaar abonnement. Als je ook de betalingen wilt boeken, kijk dan hier. Tot slot, je hebt recht op korting bij meerdere webwinkels:


#webwinkels Korting
2 10% op de tweede webwinkel
3 +20% op de derde webwinkel
4 +30% op de vierde webwinkel
5 of meer +40% op de ≥ vijfde webwinkel

In praktijk werkt dat als volgt: (i) Alleen op expliciet verzoek (email webcare@webwinkelfacturen.nl) ovv de licentiesleutels krijgt de webwinkelier voor de tweede (of n-de) winkel onder hetzelfde kvk nummer de desbetreffende korting voor de extra winkel(s). (ii) We stellen voor de nieuwe webwinkel(s) de korting in. De (hoogste) korting wordt op de kleinste webwinkel toegepast.


Proefperiode

Je kunt onze dienstverlening eerst 30 dagen gratis uitproberen. Tegen het einde van de proefperiode ontvang je een link waarmee je je contract kunt voortzetten. Als je niet betaalt stopt de koppeling automatisch en heb je GEEN betaalverplichting.


Tot slot

Voor Lightspeed, Shopify, Ecwid en CCV Shop geldt een vergelijkbaar aanbod, maar er zijn verschillen die te maken hebben met de Appstore & Billing mogelijkheden. Voor de specifieke voorwaarden zie de Lightspeed Appstore, de Shopify Appstore, de Ecwid Appstore of de CCV Shop Appstore. In deze situatie betaal je voor de koppeling aan Lightspeed, Shopify, Ecwid of CCV Shop. De dienstverlening en voorwaarden zijn van ons. Voor Ecwid is het ook mogelijk rechtstreeks een jaarabonnement a 180 Euro bij ons af te nemen. Je dient zelf accounts bij de boekhoud-leverancier en webwinkel-platform af te sluiten. De kosten daarvoor zijn in onze prijs NIET inbegrepen.
* Voor koppelingen met Afas en Exact Online is deze optie niet beschikbaar.
** Voor “onbeperkte” abonnementen geldt dat we tot ±50.000 transacties per jaar de klant goed kunnen bedienen. Houd wel rekening met de Fair Use Policy - zie de FAQ. Klanten boven deze grens adviseren we contact op te nemen om ook goed geholpen te kunnen worden.